Cine, ce si cum…

La fel ca fiecare dintre voi, m-am nascut si am invatat sa ma adaptez lumii in care traiesc.

La un moment dat am simtit ca ceva nu se potriveste cu ceea ce simt eu ca sunt… si am inceput sa caut. Am inceput sa ma caut pe mine. Pot sa spun ca m-am regasit. Am intalnit oameni, in adevaratul sens al cuvantului, care mi-au oferit uneltele necesare schimbarii pe care o doream.

Acum sunt aici sa te ajut pe tine, cel care isi doreste sa schimbe ceva si nu stie de unde sa inceapa si cum sa faca.

Bine ai venit in lumea celor care vor sa fie stapani pe viata lor!

Madalina APOSTU

15 responses to this post.

  1. Buna asi vrea sa citesc si eu mai multe articole despre lumea asta care vor sa fie stapini pe viata lor cum procedeaza ? un mic ghid cu stima !!!!

    Apreciază

    Răspunde

  2. @DUDAEV: Cel ce vrea sa fie stapan pe viata lui este intr-o continua cautare. Primul pas deja l-ai facut – ti-ai exprimat intentia. Important este ca vrei sa fii stapan pe viata ta. Ce pot sa-ti spun este ca un drum nu seamana cu altul si felul in care eu am ajus pe un drum nu coincide cu cel pe care il ai tu. Sunt rezervata in a da sfaturi fara sa mi se ceara. Nu stiu care iti sunt convingerile si ce esti dispus sa accepti sau nu. Arunca un ochi pe pagina mea „De citit…”. Am facut acolo cateva recomandari. Pornesti de la un punct si totul va continua asa cum zalele unui lant se imbina continuu. Vei gasi o informatie si vei merge pe un fir anume, apoi e posibil sa dai peste altceva si tot asa. eu cred ca cel mai important este sa iti asculti inima, sufletul si sa nu permiti fricii sa iti bruieze drumul.
    Mult succes! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

  3. Posted by silvia on 20 aprilie 2012 at 9:15 AM

    …de unde-am plecat? …incotr-o ma-ndrept ? s-au intunecat sensurile-n piept…

    Apreciază

    Răspunde

  4. Posted by cristina lucia on 20 aprilie 2012 at 3:05 PM

    de azi sunt vaduva. cum sa traiesc cu acest statut?

    Apreciază

    Răspunde

    • Imi pare rau pentru suferinta prin care treci. Eu nu stiu cum este. Nu am trecut prin experienta similara. Si chiar daca as fi trecut printr-o experienta similara noi dpua am fi privit aceeasi experienta cu ochi diferiti. Tot ce pot sa iti spun este ca „vaduva” este un statut social, o eticheta pusa de oamenii care nu stiu sa faca altceva decat sa puna etichete, nu este ceea ce te defineste pe tine.Tu poti sa fii ce vrei. Ceea ce gandesti tu despre tine si atitudinea pe care o ai vis-a-vis de tine o vor avea si ceilalti. Poate, dupa ce se mai domoleste durerea, sa privesti altfel , din alt unghi…sa incerci te privesti ca pe o fiinta minunata ce a venit pe Pamant sa indeplineasca o misiune, sa cunoasca iubirea si sa o experimenteze. Si eu sunt divortata dar nu ma definesc ca o femeie divortata, ma vad ca o femeie care a invatat dintr-o experienta si atat.

      Apreciază

      Răspunde

  5. Posted by nella on 21 august 2013 at 8:21 AM

    Din intamplare..sau poate nu am gasit blogul tau.E super.Mi se intampla lucruri minunate,SI cred ca stiu de CE..intrebare,cum se pot deschide chakrele?

    Apreciază

    Răspunde

    • Ma bucur tare mult 🙂 Chakrele corpului tau se pot debloca prin mai multe metode. Eu stiu Rei-Ki pentru ca asta m-a atras si mi-a placut. Prin ele circula , sau ar trebui sa circule liber energia in flux continuu.Se deschid cand ti se aplica tratament sau cand iti faci tu autotratament daca esti initiat Rei-Ki. Le poti deschide pentru inlesnirea fluxului pentru ca apoi sa pe sigilezi, sa le protejezi impotriva persoanelor care se servesc din energia ta, fara acordul tau 🙂 In momentul in care inveti sa te reincarci repede, asta nu mai prezinta o problema atat de mare.

      Apreciază

      Răspunde

  6. Posted by Alin on 23 septembrie 2013 at 12:57 AM

    as vrea sa incerc aceasta metoda… si sa imi explici mai amanuntit in ce consta toate astea. sunt foarte interesat si chiar mi-ar placea sa invat despre rei-ki!

    Apreciază

    Răspunde

  7. „stapani pe viata lor” … Nimeni nu stapaneste nimic , e doar perceptie .

    Apreciază

    Răspunde

  8. Posted by Alina on 29 decembrie 2015 at 10:15 AM

    ma púteti ajuta sa ma ajut sa nu mai fiu geloasa? multumesc

    Apreciază

    Răspunde

  9. Buna seara draga doamna am ascultat mai multe meditatii si mi se intimpla ca imi vibreaza corpul singur in zona inimi am vibratii f puternice de parca tot corpul meu ar fi o inima ,iar capul meu vibreaza de asemenea singur fara sa -l misc eu .Va rog sa-mi spuneti e ceva in neregula cu starile mele?Va multumesc

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu