ORA PAMANTULUI 2010

Traim pe planeta asta minunata de mii de ani, insa in evolutia noastra mareata am reusit sa distrugem mare parte din ea. Suntem rasa superioara, in varful lantului trofic, insa multi ani am considerat ca aceasta presupune doar drepturi nu si responsabilitate.

Pamantul este un organism viu, la fel ca oricare dintre noi, este o fiinta care ne-a dat atatea bucurii, ne-a hranit, ne-a oferit adapost, ne-a acceptat asa cum suntem noi, cu bune si mai putin bune. Pamantul s-a bucurat de Soare ca si noi insa ne-a si protejat prin camasa lui de ozon, a trait bucuria odata cu noi si cand a ras cu pofta s-a cutremurat, insa noi ne-am speriat si l-am considerat dusman, a plans odata cu noi iar lacrimile lui pentru noi au fost furtuni, ne-a lasat sa ne exprimam creativitatea explorandu-i si modificandu-i invelisurile… dar pe undeva noi am uitat sa ii fim recunoscatori si sa il respectam cum se cuvine unei fiinte vii.

sursa foto

A venit momentul sa ne schimbam optica si atitudinea fata de planeta noastra. A venit momentul sa ne intoarcem spre ea si sa ii aratam ca o iubim si ca nu vrem sa o pierdem.

In martie 2007 la Sidney – Australia a inceput o actiune ce a luat amploare in anii urmatori.

Anul acesta pe 27 martie (sambata), STINGE LUMINA intre orele 20:30 – 21:30! O ora din viata ta pentru viata planetei albastre!

Este o dovada ca ne pasa, ca vrem sa devenim responsabili, ca ne angajam sa ne educam copiii sa respecte si sa iubeasca Terra.

Credeti ca nu puteti sta o ora din viata voastra fara electricitate?!

Am o PROPUNERE pentru voi: o ora in care sa stam pe intuneric si sa transmitem Pamantului iubire si ganduri bune, sa ne cerem iertare si sa-i promitem ca incepand de acum deschidem ochii si devenim responsabili pentru actiunile noastre.

Multi dintre voi sunt familiarizati cu puterea pe care o are gandul. Gandul este o forma de creatie in care investim energie.

Imaginati-va milioane de ganduri bune cata energie ar genera!

informatii suplimentareAICI


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: